STARKA INSATSER I VÄTTERNRUNDAN !!!!!

TeamMagnus i årets Vätternrunda
  
  Mängder av regn
  Stefan Ekholm snabbast
  Bo – C frös fast
 
Fem punkteringar till Jönköping

Mängder av regn
Årets upplaga av Vätternrundan blev det blötaste och kallaste på många år.
-Det var så blöt att jag knappt såg något alls ner till Jönköping, berättade Vikltor,
 Jag kom in i en klunga som lade sig i fart runt 5o km/tim- så det var bara
 att sugas med. Jag hängde med till Gränna, sedan fick jag släppa.

 Stefan Ekholm snabbast

 1. GRATTIS Stefan!!!!!!  till tiden 8 tim och 45 min, vilket betyder en snittfart på drygt 35 km/tim !!!!!
2. Anders Karlsson var inte så långt efter. Han hade 2 extra flaskor + fickorna fulla med bananer och energybars. Anders körde alla 300 km i ett svep utan matpauser. Tiden 8 tim och 46 min. Snittfart drygt 34 km /tim
3. Viktor Fhors kom in på tiden 9 tim och 11 min. Snittfart knappt 33 km/tim. Efter 26 mil krampade  VIktor  och  fick drygt 10 miniuters massage innan han hade mjukat upp det nerkylda och stela låret.
4. Björn Lindén TeamMagnus Norrköping, tappade kontakten i starten med övriga i vårt gäng och cyklade på egen hand och  klungor.  Han kom i mål på tiden 9 tim och  30 min. Snittfart  knappt 32 km/tim.
5. Louis, Richard och Per Herrey i vårt VIP-stall cyklade in på 11 tim och 15 min.  Snittfart knappt 27 km /tim. Bröderna väcker naturligtvis uppmärksamhet och fick göra många intervjuer för radio, TV och tidningar.  Bröderna körde i våra  jackor och gjorde fin reklam för TeamMagnus. Fantastiskt!!!
Bo-C frös fast
Vis av tidigare erfarenheter i blöta Vätternrundor bröt en blöt och genomfrusen Bo-C efter c:a 15 mili Fagerhjult. Klokt Bo-C !!  (Det finns -för oss andra- tyvärr inte så många extra fettgram som värmer den kroppen.)

Fem punkteringar före Jönköping.

Tänk er: mörker, hällregn, blöta kläder, kalla kroppar , stela leder och som om det inte räckte – fem punkteringar från Motala till Jönköping!!!!   Sanna, Eva, Tomi, Jonas och Kenth fattade det enda rätta beslutet att ta bussen tillbaka till Motala.  Det var en bedrift att ta sig de 10 milen till Jönköping under usla omständigheter. Bra gjort !!!!
Enligt Viktor var alla nöjda med sina respektive insatser. (Jag undrar om Viktor talat med Bo-.C?)
Jag bugar och bockar för er alla !!!!!  Ni är bäst !!!

Vänligen

Håkan Palm
PS. Köp denna månads KADENS -där är vår första officiella artikel- en liten teaser om Bröderna Herrey. 
Toini, Jens och jag har tillsammans med KADENS jobbat fram en 3-sidig artikel till nästa KADENS.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *