Rapport från virtuell samåkning i Umeå

Tillsammans med fyra bekanta, men som ensam medlem från Team Magnus, blev det 57km i lördags morse. Den vårvärme vi fått uppleva i några veckor var som bortblåst. När vi åkte ut var det en minusgrad och mulet väder. Under resan så kom det t.o.m. lite snö. När jag kom i mål hade jag ingen känsel i fötterna. Så nu kan det ju bara bli bättre! Det som inte dödar det härdar…

Men själv var jag lycklig ändå då det var premiärtur med mina nya Nishiki criterium. Föregående år cyklade jag Vättern på en Scott hybrid och jag har hela tiden inbillat mig att det inte skulle vara så stor skillnad att cykla på en hybrid och en racer. Men jag hade helt klart fel…

Hälsningar

Nils Kohlström – TeamMagnus Umeå

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *